Sport

2013.07.18. 17:21

Labdarúgó NB III: MTK tartalék helyett Komló

Változás történt a labdarúgó NB III mezőnyében egy visszalépés miatt.

Változás történt a labdarúgó NB III mezőnyében egy visszalépés miatt.A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottságának tájékoztatása szerint az MTK Budapest sportszervezete július 16-án bejelentette, hogy tartalékcsapatát visszalépteti az NB III-as labdarúgó bajnokságtól, emiatt a bizottság ülésén döntés született a mezőny feltöltéséről. Mivel a feltöltési sorrendben a Komlói BSK csapata következett és a baranyai klub vállalta is az indulást, így ők lépnek a korábban a Közép csoportba besorolt MTK tartalék helyére. Mivel ezzel egyidejűleg a harmadik vonalban szereplő NB I-es tartalékcsapatok elosztása a három csoportban aránytalanná vált, így a Nyugati csoportból a Videoton FC tartalékot a Közép csoportba helyezték át, a korábban a Közép csoportba sorolt BKV Előre SC pedig a Nyugati csoportba került.

A négy borsodi csapatot (Cigánd, Kazincbarcika, Putnok és a Tiszaújváros) is soraiban tudó Keleti csoport összetétel nem változott.


Az új csoportbeosztások

Nyugati csoport: Andráshida LSC, Balatonfüredi FC, BKV Előre SC, Budaörsi SC, Csákvári TK, Csepel FC, Diósdi TC, Dorogi FC, Mosonmagyaróvári TE, Győri ETO FC tartalék, Körmendi FC, Nagyatádi FC, Szombathelyi Haladás tartalék, Tököl VSK, Újbuda LC, Veszprémi FC.Középső csoport: Bajai LSE, Bölcske SE, Dunaharaszti MTK, Erzsébetvárosi SMTK, FC Dabas, Gyulai TFC, Bp. Honvéd tartalék, Komlói BSK, Maglódi TC, Monori SE, Orosháza FC, Rákosmenti KSK, Soroksár SC, Szeged 2011, Szekszárdi UFC, Videoton FC tartalék.

Keleti csoport: Cigánd SE, Debreceni VSC tartalék, Ebes KKSE, Egri FC, FC Hatvan, FC Tiszaújváros, Felsőtárkány SC, Ferencvárosi TC tartalék, Hajdúböszörményi TE, Jászapáti VSE, Kazincbarcikai SC, Létavértes SC, Nyírbátori FC, Putnok VSE, Rákospalotai EAC, Veresegyház VSK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!