Sport

2013.04.24. 14:04

Első országos trike verseny Bükkszentkereszten

Bükkszentkereszt - 32 versenyző párosával teljesíti majd a kijelölt távot, a tervek szerint 8 futamban.

Bükkszentkereszt - 32 versenyző párosával teljesíti majd a kijelölt távot, a tervek szerint 8 futamban.Különleges, extrém sportnak számító trike drift versenyt szervez április 27-én Bükkszentkereszten a Trike Drifters Miskolc. A háromkerekű őrületnek hódoló miskolci fiatalok vállalkoztak arra, hogy létrehozzák hazánkban az első országos viadalt, No.1 Hungarian Drift Trike Partyt. A versenyen gurul majd Puci is, aki a drift autóversenyzés hazai sztárja, bajnoka. Herczeg Bence, a Trike Drifters Miskolc egyik alapítója és a verseny szervezője arról beszélt, hogy április 27-én délelőtt 10 és 14 óra között Bükkszentkereszt főutcáján, a Kossuth utcán csúsznak és gurulnak majd a versenyzők. A kijelölt szakaszon - amely a temető és a buszvégállomás között található - az elmúlt hétvégén már elvégezték a tesztelést, így a versenyzők és a nézők is biztosak lehetnek abban, hogy látványos viadal elé nézhetnek szombaton.

A No.1. Hungarian Drift Trike Party-ra már lezárták a nevezést. 32 versenyző párosával teljesíti majd a kijelölt távot, a tervek szerint 8 futamban. A versenyzőket egyébként nem időre, hanem pontozással mérik. Az lesz a győztes, aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze. A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy szombaton 10 óra előtt foglalják el helyeiket a közönség számára kijelölt szakaszokon. A verseny idejére 10 óra és 14 óra között ugyanis lezárják az érintett útvonalat. A versenyt egyébként nemcsak a helyszínen élvezhetik a látogatók, hanem rádión keresztül is, hiszen a Szinva Rádió április 27-én élőben közvetíti az első országos trike drift bajnokságot.

ÉM-BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!