Sport

2013.04.17. 17:32

DVTK: még tart a némaság

A kedden délután lejátszott, a labdarúgó NB I 20. fordulójából elhalasztott FGSZ Siófok – Diósgyőri VTK meccsen 3-0-s vereséget szenvedett a vendég csapat.

A kedden délután lejátszott, a labdarúgó NB I 20. fordulójából elhalasztott FGSZ Siófok – Diósgyőri VTK meccsen 3-0-s vereséget szenvedett a vendég csapat.A nem várt, nagy különbségű kudarcot a piros-fehérek szakvezetője, Szentes Lázár szakmai igazgató nem volt hajlandó kommentálni. Sem a meccs napján, sem a szerdán. Ugyanis hiába szerettünk volna a DVTK kommunikációs részlegének közvetítésével kapcsolatba kerülni Szentes Lázárral, erre nem adódott lehetőség.

Szerettük volna a DVTK csapatának keddi vereségével kapcsolatban megszólaltatni Dudás Hunort is, a klubot működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét, akit sem kedden este, sem szerdán nem sikerült elérnünk. Azért kerestük az ügyvezetőt, mert kíváncsiak lettünk volna rá, hogy ezt a mostani, Siófok elleni vereséget hogyan látja (az ügyvezető egy éve, amikor 1-0-ra kapott a DVTK Siófokon nem takarékoskodott a jelzőkkel az országos sportsajtóban a csapat teljesítményét minősítve, majd nem sokkal később – ezzel összefüggésben – edzőt menesztett a klub, Benczés Miklósnak az állásába került az a vereség). A máskor oly készséges ügyvezető ezúttal nem hívta vissza lapunk egyik munkatársát sem.

A némaság valószínűleg összefügg azzal, hogy információink szerint ez ügyben neki is jelenése volt a mai napon Budapesten, a DVTK háttér tulajdonosánál, Leisztinger Tamásnál, akit természetesen érdekeltek a vereség okai. Elképzelhető, hogy még a mai napon döntés születik, illetve jelentődik be ezzel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!