Sport

2013.04.09. 13:25

Bogár újra bajnok 100 km-en

Encs - Az Encsi VSC színeit képviselő Bogár János sikerével ért véget a Magyar Köztársaság múlt hétvégén, Kisbéren megrendezett 100 km-es ultramaratoni-futó országos bajnoksága.

Encs - Az Encsi VSC színeit képviselő Bogár János sikerével ért véget a Magyar Köztársaság múlt hétvégén, Kisbéren megrendezett 100 km-es ultramaratoni-futó országos bajnoksága. A 16 km-es körpályán, 3 Celsius-fokban és erős szélben vetélkedő mezőnyben, az eddig négy ilyen ob elsőséggel büszkélkedő borsodi futó már az elején nagy tempót diktált, féltávig együtt haladt Kovács Zsolttal (EMU), de onnan már magára maradva abszolválta a másik 50 km-t és 8:04:01 órás idővel magabiztosan "húzta be" az ötödiket. Az ezüstérem 8:10:57 órával Lajkó Csabának (EMU) jutott, míg a bronz Pula Tamásé (EMU) lett, aki 8:50:40 órát töltött a pályán.

Bogár János ezúton is köszönetet mond az encsi és környékbeli támogatóinak, akik lehetővé tették számára, hogy elinduljon a bajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!