Sport

2013.03.15. 11:44

Szpari: Lesz meccs Szolnokon?

Nikolicsot megműtötték, a műfüves csarnokban edz ma a Szpari.

Nikolicsot megműtötték, a műfüves csarnokban edz ma a Szpari.Még nem tudni, hogy lesz-e forduló a labdarúgó NB II-ben. Az MLSZ szombaton reggel kilenckor dönt az aznapi mérkőzések sorsáról. A Nyíregyháza Spartacus Szolnokon lépne pályára, információink szerint a Kiss Károly irányította Tisza-partiak meccselnének, nyilván bíznak abban, hogy az egyelőre vezetőedző nélküli piros-kékek most sebezhetők.

Márton István, a Szpari edzője arról tájékoztatta portálunkat, hogy délután mindenképpen edz a csapat, mégpedig a Filo focicsarnokban. A klub kapcsolatban van a szolnokiakkal, így amennyiben a pályát sikerült letakarítani, akkor értesítik a nyíregyháziakat. Ez persze csak egyetlen tényező, mert az utazás is országszerte gondot okoz.

A Szparihoz kapcsolódó hír, hogy dr. Nagy Attila csütörtökön a mátészalkai kórházban megműtötte Milan Nikolics kezét. A támadónak kézközépcsont-törése van, a beavatkozás jól sikerül, ám mintegy tíz napig, a seb gyógyilásáig nem tréningezhet a focista.

KM-ML

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!