Sport

2013.03.29. 17:01

MKC: Avar György óvatosságra intette játékosait

Mezőkövesd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában a 17. fordulóra kerül sor, az MKC a Böszörményt fogadja szombaton.

Mezőkövesd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában a 17. fordulóra kerül sor, az MKC a Böszörményt fogadja szombaton.Mezőkövesdi KC – Hajdúböszörményi TE (szombat, 18.00)

Avar György, a Mezőkövesdi KC vezetőedzője: – Mindenképpen szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, azt a játékot, amelyet a tavaszi szezonban eddig mutatunk. Közönségünket jó teljesítménnyel akarjuk kiszolgálni, céljaink eléréséhez ugyanis nagy szükségünk van az újabb két pontra. Ellenfelünk az utolsó helyet foglalja el a táblázaton, még egy pontot sem szerzett, ez azonban nem téveszt meg bennünket. A „nagykönyvben” az szerepel, hogy mindig a kötelező győzelmet a legnehezebb megszerezni, ezért egész héten tartottam a tüzet a fiúkban és mindvégig óvatosságra intettem őket, valamint azt kértem tőlük, hogy teljes erőbedobással küzdjenek majd. Kerettagjaink közül csak egyik kapusunk, Tóth Koppány bajlódott vállsérüléssel, de abban bízom, hogy szombaton este már ő is a csapat rendelkezésére áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!