Sport

2013.03.17. 10:57

Magaiztosan nyertek Erdősék

Nyíregyháza -  Az időjárás miatt szombaton a tervezettnél korábban indult Lajosmizsére a Nyíregyházi Kézilabda Klub együttese.

Nyíregyháza -  Az időjárás miatt szombaton a tervezettnél korábban indult Lajosmizsére a Nyíregyházi Kézilabda Klub együttese. Mivel semmi gond nem volt az utakon, már fél háromkor ott voltak a mizsei csarnok előtt, amely még zárva volt. Így Bécsiék sétáltak egyet, majd megérkezett a kulcs. A juniorok győzelme megadta az alaphangulatot a felnőttek összecsapására, amelyen nagyon kijött a lépés a nyíregyháziaknak. A vendégek remekül kezdtek s, a jó védekezésből rendre eredményesek voltak. Jól játszott beállósként Erdős Zoltán, de Vasas György, Kovács Ákos, Bécsi János és Bozidar Bursacc is odatette magát. Elsősorban csapatként remekeltek a vendégek. Szünet után is ott folytatták Tarnavölgyi Gergelyék, ahol abba hagyták, sőt a 40. percben, 18-20-es állásnál indítottak egy 5-0-és szakaszt, amely el is döntötte a mérkőzés sorsát. Ekkor jól működött a zavarós védekezés, a támadások pedig eredményesek voltak. Így aztán a szezon egyik legjobb teljesítményével, biztosan nyertek a nyírségiek.

Kézilabda, férfi NB I.B, Keleti-csoport

Mizse KC-Nyíregyházi Kézilabda Klub 26-37 (14-16)

Lajosmizse, 400 néző, v.: Natkai, Szalai.

Nyíregyházi KK: Tamási - Szöllősi, Bécsi 7/1, varga L. 3/1, Erdős 8, Bursac 4, Vasas Gy. 7. Csere. Oross (kapus), Kovács 4, Szűcs 1, Tarnavölgyi 3, Dobos. Edző: Bartha Dénes.

Kiállítások: 12, illetve 8 perc.

Hétméteresek. 4/4, illetve 3/2. Junior: 23-29.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!