Sport

2013.03.17. 10:29

Elindult a Work Force-DVTK

Mint arról szombaton beszámoltunk: a női kosárlabda magyar-szlovák középszakasz 8. fordulójára kiírt Piešanské Cajky – Work Force-DVTK találkozót az eredeti időponthoz képest egy nappal elhalasztották, mert a diósgyőriek a hóhelyzet nem keltek útra, így a meccs új időpontját vasárnap 18 órára tűzték ki.

Mint arról szombaton beszámoltunk: a női kosárlabda magyar-szlovák középszakasz 8. fordulójára kiírt Piešanské Cajky – Work Force-DVTK találkozót az eredeti időponthoz képest egy nappal elhalasztották, mert a diósgyőriek a hóhelyzet nem keltek útra, így a meccs új időpontját vasárnap 18 órára tűzték ki.Szabó István, a WF-DVTK technikai vezetője érdeklődésünkre ma 10 óra után pár perccel arról tájékoztatta lapunkat, hogy 9 órakor elindultak, az M3-as autópályán száraz úton autóznak, és tegnap este úgy döntöttek, hogy Komáromon át közelítik meg Pöstényt, vagyis nem mennek el Pozsonyig, nem kerülnek a szlovák főváros felé, ugyanis a magyar határon túli utak állapotáról kedvezőbb híreket kaptak, mint az M1-es autópályáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!