Sport

2013.03.02. 16:47

Czifrákék cifrázták a nyitányon

Nyíregyháza - Megkezdődött a labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály tavaszi idénye. A 16. forduló szombati nyitánya mindjárt egy kisebbfajta meglepetéssel szolgált: a kiesőhelyen állómásozó Tiszalök három perc alatt fordított és nyert a Nyírgyulaj ellen.

Nyíregyháza - Megkezdődött a labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály tavaszi idénye. A 16. forduló szombati nyitánya mindjárt egy kisebbfajta meglepetéssel szolgált: a kiesőhelyen állómásozó Tiszalök három perc alatt fordított és nyert a Nyírgyulaj ellen.Tuzsér–Mátészalkai MTK 1–1 (0–0)

Tuzsér, 200 néző, v.: Vitkai.

Tuzsér: Szűcs L. – Lakatos T., Dallos L. (Balogh G.), Gergely I. Rusznák S., Setét R., Babják (Semegi T.), Tovt, Dancs B., Zán P., Hriszkevics. Játékos-edző: Dancs Béla.

Mátészalka: Pindzsula – Nagy A., Mándi A., Toma M., Moldovan. Petrohai M. (Tóth F.), Botos D., Istrate (Rézműves F.), Sipos J., Szakács I., Kirner (Dobai T.).

Edző: Szilágyi Bertalan.

Hiába birtokolta többet a labdát és alakított ki több helyzetet a Tuzsér, az ellenfél kontrái rendre veszélyesek voltak.

Gól: Dancs B. (11-esből), illetve . Ifi: 1–4. (Tudósító: Lakatos Tibor)

Dancs Béla: – Szezon eleji forma, és az első játékrészben gólokkal kellett volna vezetni, a másodikban pedig nekünk kellett futni az eredmény után. Az elkövetett védekezési hibákból tanulni kell, a kapu előtt viszont határozottabbnak kell lenni.

Szilágyi Bertalan: – Az első félidőben itt is, ott is akadtak helyzetek, a másodikban pedig mi jöttünk ki ezekből jobban. A hazaiak a befejezés előtt tíz perccel egyenlítettek, az eredmény végül is igazságos.

Tiszalök–Nyírgyulaj 3–2 (0–2)

Tiszalök, 150 néző, v.: Kiss L.

Tiszalök: Gagyi S. – Bódi V., Hock F., Csáki V., Vass I., Dankó Z. (Balogh A.), Gyulai K. (Szanics A.), Dobos Z., Lakatos K. (Kiss R.), Cseh K. (Jónás D.), Czifrák R.

Edző: Kovács János.

Nyírgyulaj: Kecskés G. – Tóth F., Czerula, Szép T., Pénzes Á., Lakatos J., Baksa Cs., Gózner K. (Dér I.), Horváth K. (Oxi R.), Berecz Zs., Jeney D. (Berecz A.).

Edző: Lukács Tibor.

Az időjárásra és pályára senkinek nem lehetett egy rossz szava sem, A lelkes hazai közönség a második félidőben győzelembe hajszolta a tiszalöki csapatot. Gól: Czifrák R. 2, Kiss R., illetve Berecz Zs. 2. Ifi: 0–3.

Kovács János: – Hetven percig kerestük magunkat, ez idő alatt három agyvérzésem és négy szívinfarktusom volt. Az ellenfél vezetett 2–0-ra, ezt követően kisütött a nap, játékosaim felébredtek, és három perc alatt megfordítottuk a meccset.

Lukács Tibor: – Az a csapat, amely egy agyonnyert mérkőzést képes így elveszíteni, megérdemli a sorsát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!