Sport

2013.02.21. 21:04

DVTK: zárt kapuk mögött

Miskolc - Biztonsági szempontok miatt a rendőrség úgy döntött, hogy pénteken 14 órakor kezdődő Diósgyőri VTK - Mezőkövesd-Zsóry SE felkészülési labdarúgó mérkőzés idején a drukkerek nem mehetnek be a füves edzőpálya mellé, csak a kerítés mögül tekinthetik meg a találkozót.

Miskolc - Biztonsági szempontok miatt a rendőrség úgy döntött, hogy pénteken 14 órakor kezdődő Diósgyőri VTK - Mezőkövesd-Zsóry SE felkészülési labdarúgó mérkőzés idején a drukkerek nem mehetnek be a füves edzőpálya mellé, csak a kerítés mögül tekinthetik meg a találkozót.Portálunk értesülései szerint ezen a meccsen nem a top csapatukkal játszanak a piros-fehérek, ugyanis a jövő heti bajnoki rajt előtti igazi főpróbát, szombaton 14 órától Debrecenben, a DVSC-TEVA vendégeként tartják.


Frissítés:

DVTK: Hó van, meccs nemigen

Pénteken 14 órától az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry SE együttese ellen lenne edzőmérkőzése a DVTK élvonalbeli gárdájának, ám ez a találkozó igen nagy valószínűséggel a havazás miatt elmarad, ugyanis a pálya, pályák letakarításához csak a hóesés elállta után tudnak hozzákezdeni és a havazás befejezésének időpontja természetesen nem kalkulálható.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!