Sport

2013.02.18. 12:13

Az edző és a szépségkirálynő is sáros lehet

Egy 2008-as mérkőzés kapcsán vallhattak rá Détári Lajosra Ferencváros egykori menedzserére és Lipcsei Bettára, a Sport TV riporterére.

Egy 2008-as mérkőzés kapcsán vallhattak rá Détári Lajosra Ferencváros egykori menedzserére és Lipcsei Bettára, a Sport TV riporterére.A rangado.hu értesülései szerint a vád alá helyezett Horváth Gábor, korábbi NB1-es labdarúgó vallomása szerint a sportriporter és az edző is érintett lehet a bundabotrány kapcsán. A portál ügyészségi iratokra hivatkozva jelentette meg a hírt.

A portál szerint Horváth Gábor a 2011. november 23-án tett meghallgatásán azt állította, hogy akkori barátnője, a Sport TV műsorvezetője, Lipcsei Betta tudott a 2008. november 9-én lejátszott Siófok–ZTE (1-4) meccs manipulálásról. Horváth – akinek vallomása alapján több embert is meggyanúsítottak – azt állította, hogy a mérkőzés előtt nem sokkal, társaival már arról egyeztettek, hogy korábbi elhatározásukkal ellentétben mégsem manipulálják a találkozót, de Lipcsei Betta arra már megfogadta a „sokgólos” meccset az egyik internetes irodánál, ezért végül létrejött a bunda. Horváth azt állította, hogy Lipcsei Betta kérlelte őket, hogy manipulálják a meccset.

A további vád szerint Détári Lajos, a Siófok akkori edzője is hasznot húzott az ominózus meccsből. Állítása szerint Kenesei Zoltán megtudta, hogy valakik manipulálni akarják a meccset és felhívta Détári Lajost, hogy figyelmeztesse, megítélése szerint kik lehetnek benne a mérkőzés manipulálásában, kiket hagyjon ki, hogyha nem akar veszíteni. Horváth azt mondta, az edző ezek után megfogadta a meccset, a bundázókat pedig bennhagyta a csapatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!