Sport

2013.02.09. 10:30

Alex melegebb égtájra repül

Nyíregyháza - A Szpari fiatal kapusa az U18-as válogatottal készül Spanyolországban.

Nyíregyháza - A Szpari fiatal kapusa az U18-as válogatottal készül Spanyolországban.A hetet ma délután (14 óra) a Tiszakanyár elleni edzőmeccsel zárja majd a Spartacus. Brekk János úgy tájékoztatta lapunkat, hogy elsősorban azok kapnak lehetőséget a Városi Stadion műfüves pályáján, akik eddig sérülés vagy egyéb okok miatt nem játszottak. A szakvezetők elsősorban arra kíváncsiak, hogy a támadó Milan Nikolics mire képes, illetve, milyen kondiban vannak a korábban külön tréningezők.

Amíg a többiek meccselnek, Hrabina Alex már javában készül arra, hogy amolyan névnapi ajándékként repülőre szálljon, és Spanyolországba induljon az U18-as válogatott tagjaként. Nem is akárhová, hiszen a Murcia tartományban fekvő La Manga üdülőterület Spanyolország egyik legkellemesebb klímájú térsége, itt készülnek öt napon át társaival.

– Mint ismert, jövőre mi leszünk a házigazdái az U19-es Európa-bajnokságnak, erre kezdjük meg a felkészülést ifjabb Mészöly Géza irányításával. Tudomásom szerint az edzések mellet két meccset is fogunk játszani.

– Természetesen örülök annak, hogy én is tagja vagyok a komoly erőpróbára készülő válogatottnak, az edzőtáborban is mindent megteszek majd a sikeres felkészülésért – így Hrabina Alex.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!