Sport

2012.11.16. 21:32

Pápa vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"Több mint sajnálatos, hogy 2 pontot elvesztettünk így" - nyilatkozta Sisa Tibor a DVTK pápai vendégszereplése után.

"Több mint sajnálatos, hogy 2 pontot elvesztettünk így" - nyilatkozta Sisa Tibor a DVTK pápai vendégszereplése után.Zsivóczky Gyula (Lombard Pápa TFC): – Gratulálok a csapatomnak, úgy gondolom, hogy az egész mérkőzésen a mi játékunk dominált. Próbáltunk mindent megtenni a győzelem érdekében, természetesen egy jó Diósgyőrrel találtunk magunkat szembe. Megmondom őszintén, hogy megfogott minket a két 11-es gól. A második félidőben létszámfölénybe kerültünk, előbb egy majd két fővel, a végén hárommal. Ez egy érdekes dolog, mert hiába voltak kevesebben a diósgyőriek, de nyolc játékossal védekeztek. Ez egy őrült mérkőzés volt, mindent megtettünk, hogy ne maradjunk pont nélkül.

Sisa Tibor (DVTK): – Amíg egyenlő létszámban voltunk, addig uraltuk a játékot, és labdabirtoklásban és a támadószekcióban is jobbak voltunk a Pápánál. Aztán természetesen át kellett szervezni a játékot, nem sok csapat bírja ki, hogy két-három játékosa is kiáll. Nagyon sajnálom, hogy így alakult ez a mérkőzés, én úgy gondolom, hogy mindenképpen megérdemelte volna az a csapat a győzelmet, amelyik ilyen hősiesen játszik. Több mint sajnálatos, hogy 2 pontot elvesztettünk így.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 15. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Lombard Pápa TFC vendégeként lépett pályára pénteken 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!