Sport

2012.09.04. 15:18

Juhász Bence: egy győzelem, egy vereség

Juhász Bence, a Diósgyőri Birkózó Club versenyzője egy győzelemmel és egy vereséggel helyezetlenül zárt a Thaiföldön zajló junior birkózó világbajnokság nyitónapján.

Juhász Bence, a Diósgyőri Birkózó Club versenyzője egy győzelemmel és egy vereséggel helyezetlenül zárt a Thaiföldön zajló junior birkózó világbajnokság nyitónapján.A pattayai viadal első napján, kedden, a miskolci fiú a kötöttfogásúak 50 kg-os súlycsoportjában lépett szőnyegre és első meccsén, a nyolcaddöntőben két menetben jobbnak bizonyult az örmény Rudik Mkrtcsjantól. A következő fordulóban az izraeli Andriy Carjuk volt Juhász Bence ellenfele, akitől a negyeddöntőben három menetes csatában kikapott, és mivel legyőzőjének nem sikerült a döntőbe jutnia, így  a vigaszágon már nem birkózhatott a DBC sportolója.

Juhász Bence számára azonban ezzel még nem fejeződött be a világbajnokság, ugyanis szombaton a másik fogásnemben, szabadfogásban is rajthoz áll az 50 kg-osok között. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!