Sport

2012.08.13. 17:20

DKSK-Miskolc: Megnézték a másik Diósgyőrt is

Miskolc - A másfélnapos hétvégi pihi is a Diósgyőrről szólt, Fürtös Katáék DVTK meccsen jártak.

Miskolc - A másfélnapos hétvégi pihi is a Diósgyőrről szólt, Fürtös Katáék DVTK meccsen jártak.A múlt héten kezdte meg a felkészülést a DKSK-Miskolc NB I/A csoportos női kosárlabdacsapata az október 6-án kezdődő bajnoki idényre. A játékosoknak még szombat délelőtt is edzést tartott Peresztegi Nagy Ákos a piros-fehérek edzője, ekkor spinning tréning (edzőtermi kerékpáros erősítés) szerepelt a programban. Mivel hétfőn délelőtt újabb foglalkozás szerepelt a programban, így csak rövid ideig szusszanhattak a játékosok, köztük Fürtös Kata, aki a bajnoki címet szerzett Győr együtteséből érkezett a DKSK-hoz.

– Köszönöm, nagyon jól érzem magam – válaszolta a ,,hogy van?” kérdésre az irányító. – Mivel vezetőedzőnkkel, Peresztegi Nagy Ákossal korábban már dolgoztam együtt Baján, másfél évet, így tudom, hogy jó alapokat fogunk kapni, és nem ért meglepetésként az elmúlt heti kemény munka. Egyébként úgy látom, jó közösség van kialakulóban, nagyon jó a hangulat, szóval tényleg csak pozitív benyomások értek itt az elmúlt napokban.

A pihenő alatt

Mint megtudtuk: nem csak az edzéseken, hanem a másfél napos szabad hétvégén is.

– Szombaton este a csapat megnézte a másik Diósgyőr, a DVTK focicsapatának bajnokiját, és nagyon örülök annak, hogy ez így történt, mert fantasztikus élménnyel lettem gazdagabb – mondta Fürtös Kata. – Én most voltam életemben először focimeccsen, de elképesztően megfogott ez a hangulat, ekkora tömeget, ennyi fanatikus drukkert még egyetlen sporteseményen sem láttam. És mindezt még tetőzte, hogy csapattársamnak, Bukovszki Mónikának köszönhetően az átlag nézőtől is több élményben volt részem, ugyanis ő bevezetett ebbe a világba. Elintézte, hogy a meccs után bejussunk a pályára, majd pedig a klubházba is.

Internetes bejegyzések szerint egészen a csapat öltözőjéig jutottak – vettettük közbe a kosarasnak.

– Azért oda be nem, hiszen éppen bent öltöztek a fiúk, de kétségtelen, hogy jártunk az öltözőfolyóson is... – felelte a 25 éves kosaras. – Tényleg nagy élmény volt, az egész este, talán mondanom sem kell, hogy biztosan nem ez volt az utolsó focimeccs, amelyet megnéztem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!