Sport

2012.07.31. 12:14

Újabb védő és kapus próbázik Diósgyőrben

A brazil Jeff  Silva után, kedden újabb két próbajátékos érkezett Diósgyőrbe: egy fiatal magyar kapus és egy szlovák védő személyében.

A brazil Jeff  Silva után, kedden újabb két próbajátékos érkezett Diósgyőrbe: egy fiatal magyar kapus és egy szlovák védő személyében.Sisa Tibor továbbra is tartja magát korábbi kijelentéséhez, miszerint csak azt a játékost tudja leigazolni, akit saját szemével is látott, ezért továbbra is érkeznek a próbajátékosok.

A 24 éves Mikuláš Tóth Kassán született és szülővárosa csapatában lett élvonalbeli labdarúgó. Az elmúlt év hozta meg számára az igazi áttörést, csapata 33 bajnoki mérkőzéséből 30 alkalommal kezdőként lépett pályára.

Ambrusics Róbert húsz éves volt utánpótlás-válogatott kapus, aki az elmúlt ősszel a Vasas keretéhez tartozott. Az OTP Bank Ligában nem kapott játéklehetőséget, de már láthatták a Diósgyőr szurkolói, mert a Ligakupában ő védett a DVTK - Vasas találkozón. Korábban négy esztendőt töltött Angliában, ahol a Leicester City utánpótlásában nevelkedett, de kölcsönjátékosként más klubokban is lehetőséget kapott. Tavasszal a Cambridge United csapatánál edzett és a tartalékok közt játszott. Ambrusics négyszer szerepelt eddig az U19-es válogatottban, legutóbb tavaly védte a magyar kaput Törökország ellen - írja dvtk.eu.

A két játékos Jeff Silvával kiegészülve kedd délelőtt tudta le a fizikai felmérést, délután pedig csatlakoznak a DVTK edzéséhez. Esetleges szerződtetésükről később születik döntés - adta hírül a DVTK hivatalos honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!