Sport

2012.07.29. 12:58

Tatán dolgozik tovább a Mezőkövesd-Zsóry

A matyóvárosi játékosokra nem akármilyen terhelés vár ezen a héten. Véber György tanítványai a szombat délelőtti mérkőzést követő hét végét családtagjaik körében töltötték, hétfőtől viszont ismét Tatán gyűjtik az erőt.

A matyóvárosi játékosokra nem akármilyen terhelés vár ezen a héten. Véber György tanítványai a szombat délelőtti mérkőzést követő hét végét családtagjaik körében töltötték, hétfőtől viszont ismét Tatán gyűjtik az erőt.

A játékosok ma reggel mentek vissza Tatára, ahol délután már újabb foglalkozás vár rájuk. További menüjük is rendkívülinek mondható: kedden két, szerdán délelőtt egy, csütörtökön pedig újra két tréning szerepel programjukban. Ezt „fejelik” meg a szerdai és pénteki edzőmeccsel, amelyet szombaton és vasárnap pihenőnapok követnek. A MSE-Zsóry gárdája előbb a Gyirmóttal, majd a Haladás tartalékkal Tatán méri össze tudását. A borsodiak kerete véglegesnek tekinthető: már csak egy, próbajátékon lévő labdarúgóról kell dönteniük. A klub vezetői, az NB II-es csapat szakmai vezetésével egyetértésben azt a célt tűzi a játékosok elé, hogy a soron következő szezonban harcolják ki az egycsoportos másodosztályba jutást, ezt azonban Véber György „megfejelte” azzal, hogy szeretné, ha az első helyért folyó versenybe is beleszólnának.

ÉM-KT

Felkészülési mérkőzésen

Ferencváros tartalék – Mezőkövesd-Zsóry 2-2 (0-2)

Üllői út, 100 néző.

MSE-Zsóry: Szántai – Hegedűs (Nagy P.), Szalai (Kaszás), Elek N. (Lakatos), Éles – Sigér (Bagi),

Irhás (Jeremiás), Bognár (Dobos), Bogdány – Hamar (Olasz D.), Lipusz (Gallik). Vezetőedző: Véber

György.

G.: Hamar (2).

Az MSE kerete

Maradtak: Szántai Levente (kapus), Ficsór Dávid (kapus), Nagy Péter (védő), Lakatos Béla (védő), Elek Norbert (védő), Kaszás Norbert (védő), Irhás Ignác (középpályás), Jeremiás Gergő (középpályás), Bagi István (középpályás), Bogdány Csaba (támadó), Hamar Ádám (támadó), Olasz Dénes (támadó), Lipusz Norbert (támadó). 

Elmentek: Sivák Sándor (védő, abbahagyta), Vámosi Csaba (védő, Nagybátony), Kerényi Nobert (védő, Salgótarján), Sebe Attila (védő, Bükkábrány, kölcsönbe), Kákonyi Dániel (középpályás, Vác), Szabó Ádám (középpályás, ?), Gallik Gábor (támadó, Bükkábrány, kölcsönbe), Husanik Patrik (támadó, Kazincbarcika), Haburcsák Bertalan (támadó, Nyirbátor). 

Jöttek: Hegedűs Csaba (védő, Vác), Éles Szilárd (védő, Siófok), Bényei Balázs (védő, Debreceni VSC-TEVA), Szalai Vilmos (védő, Mainz tartalék, próbajátékon), Bognár István (középpályás, Újpest FC), Sigér Dávid (középpályás, Debreceni VSC-TEVA), Dobos Attila (középpályás, DVTK), Szabó Viktor (támadó, BKV Előre, kölcsönből vissza). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!