Sport

2012.06.19. 08:58

Matyó Kupa: Nem marad el, csak régiós szintű lesz

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség hivatalos honlapján azt közölte a napokban, hogy technikai okok miatt ebben az évben (július 7. és 8. között) nem rendezik meg Mezőkövesden a Matyó Kupa elnevezésű viadalt.

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség hivatalos honlapján azt közölte a napokban, hogy technikai okok miatt ebben az évben (július 7. és 8. között) nem rendezik meg Mezőkövesden a Matyó Kupa elnevezésű viadalt.A hírt követően megkerestük Tóth József főszervezőt, az MSE edzőjét, aki elmondta:

– Ez így, ebben a formában nem igaz – nyilatkozta a szakember. – A város emblematikus eseménye a Matyó Kupa, ezen belül személy szerint nekem is szívügyem, éppen ezért nem tehetjük meg, hogy 35 év után egyszerűen befejezzük. Az idén nem kétnapos lesz a megméretés, pusztán egynapos, és régós szintű, a bunyósok július 7-én, szombaton 14 órától lépnek majd ringbe. Szóval mindenképpen tető alá hozzuk a versenyt, reménykeden abban, hogy addigra a szükséges pénzügyi háttér is a rendelkezésünkre fog állni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!