Sport

2012.04.18. 12:49

Május 12-e lehet az új időpont

Magnus Zetterströmöt és Lee Richardsont is szeretnék versenyeztetni a pótláson.

Magnus Zetterströmöt és Lee Richardsont is szeretnék versenyeztetni a pótláson.

A múlt héten szombaton az esős időjárással összefüggésben, a pálya alkalmatlansága miatt nem tudták megrendezni Miskolcon, a Népkertben az első magyar salakmotoros Csapatkupa sorozat 2. fordulójának mérkőzését, a Debrecen Autó-Tigrisek – Interhandel-2000 Farkasok összecsapást. A mérkőzés napján a szervezőktől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy ennek a hétnek az elején jelölik ki az elmaradt mérkőzés új időpontját. Bár első körben úgy volt, hogy a jövő héten, a négynapos hétvége egyik napján rendezik meg ezt az összecsapást, ez azonban időpont nehézségek miatt nem jött össze, ugyanis a csapatok erős embereinek ebben az időszakban zsúfolt a naptárjuk.

– Azt szeretnénk, ha mindkét csapat a lehető legerősebb összeállításában tudna versenyezni, vagyis olyan időpontban akarjuk bepótolni ezt a csapatkupa találkozót, ami szinte mindenkinek, jó, amikor a Tigrisektől Magnus Zetterström, a Farkasoktól pedig Lee Richardson is itt tud lenni – válaszolta megkeresésünkre Jacsó Tibor, a sorozat főszervezője. – Úgy tűnik, hogy május 12-e lehet ez az időpont, vagyis egy héttel a Farkasok – Bikák meccs után lenne ez az összecsapás. De! Ennek a jövő hónap második szombatjára tervezett időpontnak az elfogadását még írásban vissza kell igazolniuk a versenyzőknek. Így most ehhez az említett május 12-i dátumhoz hozzá kell tennem, hogy 80 százalék a valószínűsége annak, hogy ekkor lesz.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!