Sport

2012.04.05. 15:11

Kis Károly: "Egy igazi oroszlánbarlangba látogatunk"

"<em>A Diósgyőr újoncként nagyszerűen szerepel a bajnokságban. Azt mindenki tudja, hogy egy igazi oroszlánbarlangba látogatunk, hiszen nagyszerű szurkolótábor segíti mindig őket.</em>" - nyilatkozta a szombati DVTK - Paks meccs előtt a vendégek trénere.

"A Diósgyőr újoncként nagyszerűen szerepel a bajnokságban. Azt mindenki tudja, hogy egy igazi oroszlánbarlangba látogatunk, hiszen nagyszerű szurkolótábor segíti mindig őket." - nyilatkozta a szombati DVTK - Paks meccs előtt a vendégek trénere.

Kis Károly, a Paksi FC vezetőedzője:  "A Diósgyőr újoncként nagyszerűen szerepel a bajnokságban. Azt mindenki tudja, hogy egy igazi oroszlánbarlangba látogatunk, hiszen nagyszerű szurkolótábor segíti mindig őket. Éppen ezért ott játszani mindig nagy élmény, még ha ellenfélként is érkezünk oda, mivel a hangulat mindig nagyon jó.

Arra számítunk, hogy a diósgyőriek az ismert okok miatt még az eddigieknél is elszántabbak lesznek. Ugyanakkor én bízom a játékosokban, és abban is, hogy felnövünk a feladathoz. Ezúttal is nagyon sokat fog jelenteni, hogy abban a néhány szituációban, ami várhatóan a mi számunkra adódni fog, mennyire tudunk koncentrálni, és jó döntést hozni. Várhatóan egy agresszív játékot képviselő csapattal fogunk szembenézni, tehát nekünk is harcosan, de ugyanakkor fegyelmezetten kell játszanunk, természetesen a sportszerűség határain belül.

Ami az ottani edzőváltást illeti, mi továbbra is csak magunkkal foglalkozunk, és próbálunk minél jobban felkészülni. A többi majd a pályán eldől."

 A paksi keret

A Paks várható kezdőcsapata:  

Csernyánszki Norbert – Heffler Tibor, Éger László, Gévay Zsolt, Báló Tamás – Bartha László, Fiola Attila, Sifter Tamás, Sipeki István – Kiss Tamás, Böde Dániel

Várható cserék:

Kiss Máté – Csehi Tamás, Hrepka Ádám, Magasföldi József, Szabó János, Szatmári Lóránd, Vayer Gábor 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!