Sport

2012.04.23. 17:00

Első magyar salakmotoros Csapatkupa sorozat: A pótlásnak még nincs új időpontja

Miskolc - Egyelőre nincs új időpontja az elmaradt Farkasok – Tigrisek salakmotor meccsnek.

Miskolc - Egyelőre nincs új időpontja az elmaradt Farkasok – Tigrisek salakmotor meccsnek.

Az első magyar salakmotoros Csapatkupa sorozat 2. fordulójában – a kiírás szerint – április második szombatján rendezték volna meg a Debrecen Auto-TigrisekInterhandel-2000 Farkasok összecsapást, de az aznapi esős időjárás okozta pálya használhatatlansága miatt a halasztás mellett döntöttek. A pótlásra az elmúlt időszakban két dátum is felvetődött, de sem az április 30-ai, sem a május 12-ei időpont nem tartható.

– Az volt az elsődleges szempont, hogy olyan időpontot találjunk, a lehető legrövidebb időn belül, amely mindkét csapatnak megfelel, amikor mindkét csapatvezető az általa legerősebbnek vélt összeállításban tud meccselni – mondta Jacsó Tibor, a rendezvénysorozat főszervezetője. – Ilyen időpontot egyelőre nem találtunk, és bár szerettük volna, ha a még negyedik forduló előtt, vagyis május utolsó szombatját megelőzően be tudjuk pótolni ezt az elmaradt mérkőzést, de le kellett tegyünk ilyen irányú terveinkről. Hogy mikor lesz a pótlás, azt most még nem tudom megmondani, azt viszont igen, hogy az előzetes terveknek megfelelően május 5-én, vagyis a jövő héten szombaton az Interhandel-2000 FarkasokMPA System-Bikák összecsapásnak ad otthont Miskolc, a népkerti pálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!