Sport

2012.03.29. 09:33

Bundaügy: F. Balázs és Sz. Levente is gyanúsított

A Blikk információ szerint két újabb volt REAC-os futballista is a bundaügy gyanúsítottja lett, mindketten kapusok, és jelenleg mindketten borsodi csapatban védenek, egyikük az NB I-es Diósgyőri VTK, másikuk az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry SE játékosa.

A Blikk információ szerint két újabb volt REAC-os futballista is a bundaügy gyanúsítottja lett, mindketten kapusok, és jelenleg mindketten borsodi csapatban védenek, egyikük az NB I-es Diósgyőri VTK, másikuk az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry SE játékosa. Ezzel kapcsolatban kerestük meg dr. Fazekas Gézát, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivőjét, aki a következőket mondta:

– A Központi Nyomozó Főügyészség kedden két újabb futballistát, Sz. Leventét és F. Balázst, gyanúsította meg, mindkettőjüket egy-egy rendbeli kötelességszegéssel elkövetett vesztegetéssel, amit a REAC játékosainként követtek el. Mindketten panaszt jelentettek be a gyanúsítás ellen, tagadták a terhükre felrótt bűncselekményt, majd szabadon távozhattak, őrizetbe vételükre nem került sor. Az is az előző nap történése, hogy egy korábban REAC-os labdarúgóként meggyanúsított, K. Vincével szemben az előzetes letartozótatást megszüntettük, azt követőn, hogy részleges és döntően beismerő vallomást tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!