Sport

2011.12.05. 08:48

Tévés meccsen a győzelemért a Miskolci Jegesmedvék

Budapest, Miskolc - A MOL Liga 25. játéknapján hétfőn este Budapesten szerepel a Miskolci Jegesmedvék együttese.

Budapest, Miskolc - A MOL Liga 25. játéknapján hétfőn este Budapesten szerepel a Miskolci Jegesmedvék együttese.A Macik hétfőn 18 órától az Újpesti TE vendégeként küzdenek a pontokért. Az összecsapást nem csupán a helyszínre kilátogató nézők, hanem az ország nyilvánossága is végigszurkolhatja, a DIGI TV ugyanis élőben sugározza az összecsapást.

A rossz széria után

A miskolciaknak pénteken este némi gondjuk akadt a Sapa Fehérvár farmcsapata ellen, elöljáróban erről beszélt Orosz Szilveszter.

– Kicsit gyengén kezdtünk, bennmaradtunk az öltözőben – kezdte az MJJSE védője. – Aztán megráztuk magunkat és két harmadot nyerve az összecsapást is a magunk javára fordítottuk. Szükségünk volt az önbizalomnövelő sikerre és valamennyien biztosak vagyunk abban, hogy vége a rossz szériánknak!

A hétfői hatvan perc egyértelmű esélyesei a vendégek, ezt erősítették meg Orosz Szilveszter szavai is:

– Mostanában a lila-fehérek jó eredményeket produkálnak, de mi jobbak vagyunk és mindenképpen újabb diadalra számítunk. Nyugodt, higgadt, gólerős játékot várok magunktól! Egy pillanatig sem kételkedek abban, hogy miénk lesz a győzelem. Optimizmusomat arra alapozom, hogy lényegesen jobb képességű sportolók alkotják a mi keretünket, mint a lilákét. Ami pedig személy szerint engem illet: először magamnak akarom bebizonyítani, hogy helyem van a csapatban, aztán a mesteremet szeretném meggyőzni ugyanerről, végül pedig a szurkolóknak is meg fogom mutatni, hogy tudok hokizni!

ÉM-KT

Hetven gyereknek

A többi klubhoz hasonlóan a sárga-feketék szurkolói sem feledkeznek el az ünnepekről, a gyerekek megajándékozásáról. A jövő vasárnapi hazai meccsen a törzsközönség hetven gyereknek kedveskedik majd egy kis meglepetéssel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!