Sport

2011.12.20. 10:21

Rivaldo a DVTK-ban?

Napok óta kering az országos sportsajtóban Rivaldo neve, hogy az egykori brazil sztár még 39 évesen (jövő áprilisban lesz negyven esztendős) is szeretne játszani, annak ellenére, hogy Szerbiában kosarat kapott kora miatt.

Napok óta kering az országos sportsajtóban Rivaldo neve, hogy az egykori brazil sztár még 39 évesen (jövő áprilisban lesz negyven esztendős) is szeretne játszani, annak ellenére, hogy Szerbiában kosarat kapott kora miatt. Az NB I-ben elférne... Vetette fel ezt a témát több napilap, s ezen kapcsán ,,bedobták" a DVTK nevét is, mint a 74-szeres válogatott következő lehetséges állomása. Nem ez az első eset, hogy a Diósgyőrt szóba hozták volt remek játékosokkal, ezt megelőzően Diego Tristán és Nuno Gomes neve ,,forgott közszájon". Az Észak-Magyarország megkereste Dudás Hunort, a DVTK-t működtető cég ügyvezetőjét, aki az alábbiakat válaszolta Rivaldo-témában.

Karácsonyi pletyka Rivaldo érkezése

Tristánnál is azt mondtam, hogy nem tervezzük a leigazolását, és Rivaldonál is ugyanezt tudom nyilatkozni – szögezte le a klubirányító. – Én ezt egy karácsonyi pletykának tartom... Rivaldo  (eredeti nevénVítor Borba Ferreira - a szerk.) és a többiek kiváló futballisták voltak, akik sokszor elkápráztatták a közönséget, bennünket szurkolókat. Úgy gondolom, az a modell, amely most nálunk kialakult, az jó, ezt szeretnénk továbbvinni. Egy jónevű játékos megszerzése nyilvánvalóan megmozgatja a nézőket, többen jöhetnek a stadionba, de mi szintünk a Luque-szint, aki óriási kedvencé vált.

ÉM-MI

  • DVTK: Tristán is szóba került?
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!