Sport

2011.11.27. 20:31

Edzői nyilatkozatok a Diósgyőri VTK vs. FTC mérkőzés után

"<em>Sok ostobaságot követtünk el, ezzel pedig felhoztuk az FTC-t</em>" - nyilatkozta Benczés Miklós a Diósgyőri VTK vs. Ferencvárosi TC összecsapás után.

"Sok ostobaságot követtünk el, ezzel pedig felhoztuk az FTC-t" - nyilatkozta Benczés Miklós a Diósgyőri VTK vs. Ferencvárosi TC összecsapás után.

Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): - Nagyon változatos volta a mérkőzés, amelyen csapongó játékot nyújtottunk. Sok ostobaságot követtünk el, ezzel pedig felhoztuk az FTC-t. Nem tudtunk megújulni, ráadásul többen gyenge teljesítményt nyújtottak játékosaink közül és ez előtt teljesen értetlenül állok.

Détári Lajos (Ferencvárosi TC): - Nagyszerű mérkőzést láttunk. Végig jól futballoztunk, 3 gólt szereztünk idegenben, és mindehhez hozzáteszem, hogy kétszer is felálltunk a padlóról. Egész héten erre a futball-ünnepre készültünk, nem védekezni jöttünk Diósgyőrbe és ezt be is bizonyítottuk. Gratulálok a csapat tagjainak, tényleg boldogok vagyunk!


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 17. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata az ősi rivális Ferencvárosi TC együttesét fogadta vasárnap 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!