Sport

2011.08.22. 09:29

Két győzelem, egy vereség a macedóniai röplabdatornán

 Budapest/Szkopje(MTI) - A házigazdák együttese elleni 3-1-es győzelemmel búcsúzott a négycsapatos macedóniai tornától a magyar férfi röplabda-válogatott, ezzel a harmadik helyen végzett.

 Budapest/Szkopje(MTI) - A házigazdák együttese elleni 3-1-es győzelemmel búcsúzott a négycsapatos macedóniai tornától a magyar férfi röplabda-válogatott, ezzel a harmadik helyen végzett. A hazai sportági szövetség tájékoztatása szerint Dávid Csanád és Kecskeméti Péter vírusos fertőzés miatt nem tudta vállalni a játékot a vasárnapi mérkőzésen.

Eredmény:

Magyarország-Macedónia 3-1 (16, 23, -15, 22)

A magyarok pénteken a házigazdák B csapatát 3-0-ra verték, majd szombaton ugyanennyire kikaptak a dánoktól. "Úgy néz ki, hogy körvonalazódik a kezdőcsapatunk a lettek elleni mérkőzésre. Nagyon fontos lesz, hogy pénteken mindenki ugyanolyan jó teljesítményt hozzon, amilyet ma láttunk" - értékelt Kántor Sándor szövetségi kapitány utalva az olimpiai előselejtező mérkőzésre.

A torna végeredménye: 1. Macedónia 6 pont (7-4), 3. Dánia 6 (7-4), 3. Magyarország 6 (6-4), 4. Macedónia B 0

-MTI-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!