Sport

2011.07.19. 09:56

Nem kér(t) halasztást az FTC

Csütörtökön Norvégiában lépnek pályára a zöldek, akik vasárnap a Diósgyőrt fogadják.

Csütörtökön Norvégiában lépnek pályára a zöldek, akik vasárnap a Diósgyőrt fogadják.Kiváló rajtot vett a labdarúgó NB I 2011/2012-es szezonjában a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata; a piros-fehérek szombaton remek játékkal 4-1-re győzték le a Zalaegerszegi TE együttesét. Lippaiék a második fordulóban idegenben lépnek pályára, vasárnap 18 órától az Üllői úton a Ferencváros vendégei lesznek (a fővárosiak döntetlennel kezdék a pontvadászatot, vasárnap 2-2-re végeztek Kaposváron).

A múlt héten az Észak-Magyarország úgy értesült, hogy a budapestiek gondolkodnak azon, hogy esetleg kérvényezik a Magyar Labdarúgó Szövetségben a találkozó későbbre halasztását, miután csapatuk csütörtökön 19 órától Európa Liga visszavágót vív Norvégiában, az Aalesund vendégeként. A felvetéssel kapcsolatban hétfőn megkerestük a Ferencváros kommunikációs igazgatóját, Féderer Andreát, aki gyorsan rövidre zárta a ,,témát": ,,Klubunk nem kérte ennek a mérkőzésnek az elhalasztását".

ÉM-MI


FTC - DVTK: 1200 vendégjegy

Két részletben, összesen 1200 db vendégbelépőt biztosít a Ferencváros a csapatukat a vasárnapi mérkőzésre elkísérő Diósgyőr-szurkolók részére. A jegyek keddtől kaphatók Miskolcon.

Szurkolóbuszok az Üllői útra

A nagyszerű szezonnyitó mérkőzés után az ultrák szurkolóbuszokat indítanak a július 24-én 18 órakor kezdődő Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzésre.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!