Sport

2011.04.01. 16:06

Overdose április 17-én ismét fut

<p>Az időpont már biztos, Overdose április 17-én fogja első idei versenyét futni - adta hírül a versenyló hivatalos honlapja, a PannoniaOverdose.hu. A helyszín még nem dőlt el, de Csehország, Németország és Franciaország jöhet számításba.</p>

Ezek közül a cseh helyszín a legkevésbé valószínű, ott ugyanis körpálya van. Az első idei versenye kapcsán tehát nem is annak rangja vagy pénzdíja a legfontosabb, hanem, hogy a meghatározott kritériumoknak minél inkább megfeleljen. A végső döntést jövő hét második felében hozzák meg.

A versenyló hivatalos weboldalán megjelent, hogy résztulajdonosa, Mikóczy Zoltán idén 1000 méteres, füves-, egyenes pályás versenyeket szán Overdose-nak; Jozef Roszival, Overdose trénere azt is kérte, hogy a futamok között legalább 5 hét pihenője legyen.

A korábban felmerült milánói Premio Centosa nevű ezer méteres versenyt idén húsvét vasárnapra írták ki. Ez pedig azt jelentené, hogy Overdose-nak nem öt, hanem csak négy hét pihenője maradna május 21-ig. Ekkor futják ugyanis az angliai Haydock Parkban az ezer méteres Temple Stakest.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!