Sport

2010.08.31. 18:31

Változások a Hungaroring Sport Zrt. vezetőségében

<p>Gyulay Zsoltot választották a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgatójává és az igazgatóság elnökévé. Gécsek Tibor és Mayer Balázs pedig az igazgatóság tagjai lettek - közölte kedden a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő. Új tagokat választottak a felügyelőbizottságba is.</p>

A Hungaroring Sport Zrt. keddi rendkívüli közgyűlésén döntöttek a 69,84 század százalékos állami tulajdonban lévő társaság új vezetőségéről. Dancsó Pál vezérigazgató a közgyűlés napjával lemondott posztjáról. A MNV Zrt. ezt tudomásul vette, és a megüresedett vezérigazgatói tisztségre Gyulay Zsoltot javasolta, akit a közgyűlés meg is választott. Az új vezérigazgató munkaviszonya határozatlan időre szól. Dancsó Pált a közgyűlés 2011. március 2-ig a társaság cégvezetőjévé választotta meg.

A Hungaroring Igazgatóságának elnöke, Palik László a közgyűlés napjával szintén lemondott tisztségéről, és visszahívták az igazgatóság tagjai közül Niklai Ákost, valamint Szabó Pétert. A megüresedett tisztségekre a vagyonkezelő javaslata alapján Gécsek Tibort, Mayer Balázst és Gyulay Zsoltot nevezték ki. Gyulay Zsoltot egyben az igazgatóság új elnökévé is megválasztották 2011. március 2-ig.

A felügyelőbizottságban Kocsis Tamást és Budai Ákost a közgyűlés napjával visszahívták tisztségükből, új tagként pedig Szabó Pétert és Szalay Balázst választották meg, ugyancsak 2011. március 2-ig.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!