Sport - Foci

2013.03.17. 18:18

Adamo Coulibaly: hétfőn minden kiderül

A francia csatár meggondolatlan mondatai korbácsolják a kedélyeket a Lokinál.

A francia csatár meggondolatlan mondatai korbácsolják a kedélyeket a Lokinál.

„Elemér nem mond igazat, semmi baja a kondíciómnak, ha lehetőséget kaptam volna a Kecskemét ellen, rúgtam volna két gólt, nekem ez nem probléma, viszont a tulajdonos utasítására nem játszat. A klub kéthavi fizetéssel tartozik nekem, elegem van. Nem tudom, miért szórakoznak velem” - ezek a szavak indították el azt a lavinát, amely a DVSC-TEVA csatárát, Adamo Coulibalyt akár maga alá is temethetik.

Az OTP Bank Liga góllövőlistáját 11 góllal vezető légiós az egyik bulvárlapnak nyilatkozta a fentieket, miután a nyáron lejáró szerződésű csatárt kihagyta a szakmai stáb a DVSC Kecskeméten szereplő keretéből. Coulibaly a fizikai tesztek értékelése után, no meg az edzéseken mutatott nem éppen kifogástalan munka következtében került ki a csapatból.

Minden eldől

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a sajtóban megjelentek különféle manipulációk: még azt is vizionálták, hogy a támadó Győrben köthet ki... Ami biztos, Adamo Coulibaly jelenleg Debrecenben van, ám vasárnap nem edzett. Hiszen állítása szerint sérült. Információink arról szólnak, hogy ügyében hétfőn várhatóak fejlemények.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!