Sport - Foci

2012.02.22. 11:24

Gálhidi György: "Övön aluli ütések"

A jelenleg Ománban dolgozó szakvezetőnek korábban játékosa volt Lippai Ákos.

A jelenleg Ománban dolgozó szakvezetőnek korábban játékosa volt Lippai Ákos.

Kedden őrizetbe vették az élvonalbeli diósgyőri labdarúgócsapat kapitányát, Lippai Ákost. A labdarúgóval szemben négy rendbeli gazdálkodó szervezet dolgozója által kötelességszegéssel és üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntettének a megalapozott gyanúját közölték. Az esettel kapcsolatban megkerestük Gálhidi György edzőt, aki pillanatnyilag az ománi Sur szakmai munkáját irányítja, és aki volt mestere a középpályásnak.

– Köszönöm a hívást, a megkeresést, de ha nem haragszik, ezzel a konkrét üggyel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni – hárította el érdeklődésünket az 58 esztendős tréner, aki azonban annyit általánosságban megjegyzett: – Nekünk, edzőknek az ilyen dolgok övön aluli ütések, hiába teszünk meg mindent annak érdekében, hogy győzzön a csapatunk, hogy a meccseken a legjobb teljesítményt nyújtsák a játékosok, ki vagyunk szolgáltatva bizonyos külső körülményeknek.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!