Sport - Foci

2012.02.04. 20:12

DVTK: Mr. X = Fernando?

A Diósgyőri VTK edzőjét, Benczés Miklóst az új igazolásról kérdeztük.

A Diósgyőri VTK edzőjét, Benczés Miklóst az új igazolásról kérdeztük.A 32 éves középpályás, spanyol Fernando Miguel Fernandez Escribano leigazolását jelentette be szombaton délelőtt a DVTK. Benczés Miklóstól, az NB I-es diósgyőri labdarúgócsapat edzőjétől azt kérdeztük, hogy a spanyol élvonalban 279 bajnoki meccset játszott labdarúgó azonos-e azzal, akire szezon kezdetén adott nyilatkozatában utalt, akit a magyar sajtóban azóta csak Mr. X-ként emlegetnek.

– Azt hiszem illik rá mindaz amit abban a sokat emlegetett nyilatkozatomban mondtam – válaszolta kérdésünkre Benczés Miklós, aki a megismételt kérdésünkre, amely szerint Fernando az-e, akire néhány héttel ezelőtt gondolt, újfent kitérő választ adott: – Az öt európai topbajnokság egyikéből érkezett Fernando, és ilyen kaliberű játékos meglehetősen ritka a magyar élvonalban, de ettől is sokkal fontosabb az, hogy biztos vagyok benne, igazi erősítést jelent majd a számunkra.

Harmadszor is megkérdeztük Benczés Miklóst arról, hogy Fernando az a játékos-e, akire szezon kezdetén adott televíziós nyilatkozatában utalt, amire a DVTK edzője a következőket mondta:

– A szezon kezdete előtt összeállított erősítési tervünkben szerepelt Fernando neve, és öröm, hogy sikerült őt megszereznünk. Még egyszer mondom: vissza lehet keresni azt a nyilatkozatomat, meg lehet nézni a játékos eddig eredménysorát, szerintem illik rá minden, amit mondtam.

ÉM


Újabb spanyol játékossal bővült a DVTK kerete: a 32 éves Fernando 276 alkalommal lépett pályára a spanyol első osztályban, ahol legnagyobb sikereit, közte Copa del Rey győzelmet a Betis színeiben aratta.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!