Sport - Foci

2011.08.21. 19:20

Elrontott diósgyőri ünnep

Hiába akartak együtt ünnepelni a DVTK játékosok a szurkolókkal, ennek keresztbe tettek.

Hiába akartak együtt ünnepelni a DVTK játékosok a szurkolókkal, ennek keresztbe tettek.A vasárnapi NB I-es labdarúgó bajnoki után, az Újpest FC Diósgyőri VTK (1-1) találkozót követően hiába akartak együtt ünnepelni a diósgyőri szurkolók és a vendégcsapat játékosai, ebbe belerondított a rendező klub. Amikor a mérkőzés végén a diósgyőri labdarúgók kimentek a 800 vendégdrukkerhez, hogy megköszönjék a biztatását, illetve közösen ünnepeljenek a ,,Hé fiúk” elszavalásával, a stadion hangtechnikusa felhúzta a potmétert, és olyan fülsüketítő zenét nyomott, amelyben szinte semmit nem lehetett hallani. Az Újpest FC technikai munkatársa arra a kérdésre, hogy mi szükség volt erre, azt mondta, hogy utasításra cselekedett, azt viszont nem volt hajlandó elárulni, hogy kinek a kérésére járt el így.

A meccs utáni sajtótájékoztatón a miskolci Európa Rádió munkatársa megkérdezte, hogy mi szükség volt erre a sportszerűnek nem nevezhető cselekedetre, a rendezők részéről először azt hangzott el, hogy ők nem tapasztaltak ilyet, illetve nem volt senki, aki ezt az utasítást magára vállalta volna. Amikor viszont véget ért a tájékoztató, a rádió munkatársához odalépett az a személy, aki magára vállalta a zene felhangosítását, és tettét azzal indokolta, hogy azért döntött így, mert a diósgyőri publikum szidta az újpestieket...




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!