Sport - Foci

2010.06.16. 12:46

Az én vébém: Veres László

<p>A németek játékát emelte ki, és nevezte imponálónak a miskolci városháza szóvivője.</p>

"Mint a legtöbb olyan ember, aki számára nem közömbös a foci, így én is figyelemmel követem a világbajnokság eseményeit" – mondta Veres László, a miskolci városháza szóvivője. – "Sajnos, minden meccset nem tudok megnézni, mert ezek egy része munkaidőben zajlik, így hét közben csak az esti találkozók jöhetnek szóba. A múlt hétvége előtt nagyon vártam a rajtot, kíváncsi voltam arra, hogy hoz-e újat ez a világesemény a labdarúgásban, de őszintén szólva az eddigiek alapján csalódott vagyok. Kevés volt a jó meccs, kevés a gólok száma, nem túl sok az izgalom, így azzal biztatom magam, hogy ahogy fogynak a napok, úgy lesznek egyre élesebbek a meccsek, és talán a végére tartalékolnak a csapatok. Eddig egyedül a németek játékát tudnám kiemelni, ők voltak azok, akik imponáló focival rukkoltak elő. Premier League rajongó révén nagy várakozással ültem le nézni az angolok összecsapását, de ez sem hozta meg azt a színvonalat amit vártam. Az angol bajnokik színvonalát egyelőre nem csak az angolok, hanem a többi csapat sem képes megütni, azt a hajtást, azt a lendületet hiányolom, ami az angol élvonalbeli bajnokságra jellemző. Lehet, hogy a csapatokat is zavarja, ami engem rettenetesen, ez a vuvuzela nevű fúvós hangszer?"

A kommunikációs szakember szerint a torna nagy esélyese Brazília, de, hogy a dél-amerikai válogatotton kívül ki érhet még éremközelbe, annak megtippelésére nem vállalkozott.

"A holland csapat szimpatikus számomra, de az igazán jó játékkal ők is adósok maradtak az első meccsükön" – jelentette ki Veres László. – "Keresem azt a válogatottat, azt a futball nagyhatalomnak nem nevezhető kis együttes, amelyik üde színfoltot hozhat a vb-re, azért hogy szurkolhassak egy kiscsapatnak, olyannak amelyik meglepő eredmények elérésére lehet képes. Sajnos, ilyet sem igen láttam eddig, de hosszú még a vb, ezzel nyugtatom magam, és hiszek abban, hogy fogunk még igazán jó meccseket is látni. Természetesen gólokkal, sok góllal, mert ez kell az igazán jó focihoz, ezt szomjazzák a futballbarátok szerte a világon, köztük én is itt, Miskolcon."

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!