Sport - Foci

2010.02.19. 08:57

Bundagyanús lett a Magyar Kupa döntője - Nemzeti Sport

<p>A Budapest Honvéd-Győri ETO FC 2009-es Magyar Kupa-döntő is a rendőrség látókörébe került a bundabotrány kapcsán - írja a pénteki Nemzeti Sport.</p>

A lap úgy tudja, magukat Honvéd-futballistának kiadó emberek azt szerették volna, hogy a győriek fizessenek húszmilliót, és a zöld-fehéreknek meglesz a hőn áhított nemzetközi szereplést is biztosító kupa. Böőr Zoltánt és Józsi Györgyöt keresték meg a mérkőzés előtti napokban, ők pedig a telki edzőtáborban tolmácsolták a vezetőknek az ajánlatot.

Hamarosan kihallgathatják Tarsoly Csaba tulajdonost, Klement Tibor ügyvezetőt és persze Böőr Zoltánt és Józsi Györgyöt, sőt úgy tudni, George F. Hemingway kispesti tulajdonos véleményére is kíváncsi a rendőrség. A vesztegetési kísérlettel kapcsolatban a lap megkereste Klement Tibort. Az ETO ügyvezetője arra a kérdésre, hogy igaz-e a történet, igennel válaszolt. Böőr Zoltán az ügy kényes voltára hivatkozva nem kívánt megszólalni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!