Sport - Foci

2008.04.06. 19:24

Ferencziék is kiestek az FA-kupából

<p>London - A Ferenczi Istvánnal felálló Barnsley sem jutott be az FA-kupa döntőjébe, miután vasárnap délután kikaptak a szintén másodosztályú Cardiff-tól.</p>

Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion szombaton kapott ki 1-0-ra a Porstmouth-tól, vasárnap pedig ugyanez az eredmény született, a Cardiff javára.

A Wembley stadionban megrendezett mérkőzést a Cardiff kezdte jobban, Joe Ledley nagyszerű góljával már a 9. percben megszerezték a vezetést. A folytatásban pedig már nem tudtak egyenlíteni Ferencziék. A magyar támadót a 65. percben cserélte le edzője, addig több veszélyes helyzetben is szerepet vállalt, egyik lövését pedig csak a gólvonalról tudták kivágni a cardiff-i védők. A walesi csapat egyébként 81 év után jutott be az FA-kupa fináléjába.

FA-kupa, elődöntő:
Barnsley - Cardiff 0-1

G: Ledley (9.)

Kapcsolódó cikk:

Gera nem érzi hibásnak magát
Nem akarta fejbe rúgni csapattársát Gera Zoltán, a West Bromwich Albion játékosa, ezért nem sikerült mentenie szombaton az angol FA-kupa londoni elődöntőjében a Portsmouth győztes találata előtt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!