Portálunkon tudósítunk Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfrissebb eseményeiről, beszámolunk a közéleti eseményekről, sportcsapataink szerepléséről, valamint a legfontosabb bel- és külföldi hírekről is tájékoztatjuk olvasóinkat. Oldalunkat folyamatosan frissítjük, tartalmi skálánkon találhatóak életmód, kulturális, múltidéző, tudományos és bulvár cikkek is. Tartalmainkat színesítik a fotós és videós beszámolóink. A közéleti és sport témák mellett legnépszerűbb tartalmaink közé tartozik a Nap szépe rovat, kvízjátékok, tesztek, retro összeállítások.
Portálunk tematikus aloldalakból, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megye településeinek oldalaiból épül fel. A boon.hu látogatói elsősorban Miskolcról és vonzáskörzetéből, illetve megyénk nagyobb településeiről kerülnek ki. Közösségi oldalunkon több mint 40 ezer követője van a portálunknak. ​
2015 szeptemberében a maga havi 81 572 megyei valós látogatószámával a hírportálok közül a boon.hu-t látogatta meg a legtöbb borsod-abaúj-zemplén megyei látogató így hírportálunk valóban egyedülálló elérést tud biztosítani a megyei internetezők körében*.
*Forrás: gemius-DKT Audiance 2015-09 (15+, belföldi közönség)

http://dkt.hu/hu/menu/ola.html
 
  • Regionális Értékesítési Vezető
   Balogh Annamária
   annamaria.balogh@inform.hu
   +36 30 534 8409

   
   • Online Médiareferens
    Szádvári Magdolna
    magdolna.szadvari@inform.hu
    +36 30 443 1751

   
   • Online Médiareferens
    Osváth Mariann
    mariann.osvath@inform.hu
    +36 30 543 0277

   
   • Key Account Manager (Budapest)
    Pálóczi Tamás
    tamas.paloczi@inform.hu
    +36 20 579 5689