Spears, a botrányhősnő és Chris, a mágus

Beverly Hills – Britney könnyeit az ízlésben is hozzáillő álvarázsló, Chris Angel szárította fel egy üveg pezsgővel és egy forró éjszakával.

Néhány órával azután, hogy Britney elhagyta a tárgyalótermet – volt férje, Kevin Federline ugyanis feljelentést tett ellene a gyámhatóságon miután nemrégiben egy vadidegen férfinek mutogatta nyilvánosan melleit egy úszómedencében – Chris Angel az interneten elhíresült bűvésszel jelentkezett be egy hotelbe…

Kevin volt párjáról szóló aktája újabb információkkal bővül. A kopasz énekesnő a Beverly Hills Hotelben új, ripacs mágus fiújával töltötte az éjszakát, persze előbb elküldte testőrét néhány csomag óvszerért.

Szemmel láthatóan csupán Chris villanyozódik fel a kocsikázástól. Hölgytársasága inkább borotvált hónalját mutogatja miközben próbálja összeszedni magát. (Szerencse, hogy más nem került lencsevégre).

Vicsorgás az utakon. Remélhetőleg nem történt gázolás. Britney ugyanis hamarosan elveszíti gyermekeit, mert a hatóságok szerint nem megbízható szülő. A mellette ülő hölgy Alli Sims, gyerekkori barátnő és volt személyes segéd. Hamarosan bíróságon kell tanuskodnia volt főnöke bizarr viselkedéséről.

Hájbáj asszonyság a pocakverseny győztese. Britney immár behozhatatlanul lemaradt karcsú barátnői mögött.

Forrás: – d a i l y mail –