Sört akart, végül feladta magát a hernádnémeti trafikrabló

Akt.:
Hernádnémeti trafik
Hernádnémeti trafik - © Fotó: police.hu
Hernádnémeti – A Miskolci Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy hernádnémeti férfival szemben.

Mint hétfőn már beszámoltunk róla, megpróbálták kirabolni a Hernádnémeti központjában lévő trafikot, amely azonban nem sikerült, és a tettét megbánó rabló végül feladta magát a rendőröknek. A gyanúsított július 30-án 13 óra 15 perckor egy hirtelen ötlettől vezérelve egy korábban talált késsel ment be a Hernádnémetiben lévő dohányboltba. A férfi egy üdítőt kért, majd miután az eladó elfordult, hogy kiszolgálja elővette a nála lévő kést és rátámadt a nőre tőle sört követelve. A kétségbeesett hölgy kérte a támadót hogy ne bántsa, majd dulakodni kezdtek és az eladónak sikerült a férfit az üzletből kitessékelnie. Az alkalmazottnak az eset kapcsán a kezén hám-horzsolásos sérülése keletkezett. A rabló elmenekült a dohányboltból, majd pár perc elteltével hallva az érkező rendőrautók szirénáját visszament az üzlethez és önként feladta magát.

Előállítását és gyanúsítotti kihallgatását követően a Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette a tetteit megbánó támadót és a nyomozók előterjesztéssel élnek letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

ÉM


Illusztráció - Késsel támadtak a trafikosra Hernádnémetiben
Hernádnémeti, Miskolc - Nem sikerült a rablás és el is fogták az elkövetőt. Egy férfi kést rántva próbálta kirabolni a Hernádnémeti központjában lévő trafikot hétfő délután, amiben azonban megzavarták és nem járt sikerrel, sőt el is fogták a rendőrök. Úgy tudjuk jelenleg is folyamatban van a t...