Sorra csatlakoznak a tüntetők

Akt.:
Illusztráció - Sorra csatlakoznak a tüntetők
Illusztráció - Sorra csatlakoznak a tüntetők
Miskolc – Demonstráció, aláírásgyűjtés, nyílt levél a miniszterelnöknek. Hogy halad a telepfelszámolás?

Budapest, Kecskemét, Gyomaendrőd és még tucatnyi borsodi település cigány önkormányzata már jelezte, részt vesz azon a szerdai tüntetésen, amelyet a Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat és a Miskolcon Maradunk Kitelepítés Elleni Bizottság szervez. Azzal a céllal, hogy tiltakozzanak Miskolc lakásbérleti rendeletének azon pontja ellen, miszerint a törvényben előírt lelépési díjat csak akkor kaphatják meg a szociális bérlakásokban élők, ha Miskolcon kívül vásárolnak ingatlant. Az önkormányzat erről a rendeletmódosításról, mint telepfelszámolási programról beszél, a cigány önkormányzat viszont kitelepítésről.

Részletek a keddi Észak-Magyarországban.

ÉM


Közlemény – Rendkívüli közgyűlést kezdeményez a Jobbik az ingyenes gettófelszámolásért

Miskolc – Mindezt hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be Jakab Péter. A Jobbik önkormányzati képviselője elmondta: pártja minden törvényes eszközt megragad azért, hogy megvalósítsa Miskolcon az ingyenes gettófelszámolást, és megakadályozza, hogy a Fidesz kétmilliókkal jutalmazza az önkormányzati lakások tönkretevőit. tovább »

Fidesz-KDNP: Lázas semmittevés az MSZP-ben, terepszínű gatyában és rohambilikben parádéznak a Jobbikosok

Miskolc – A Fidesz-KDNP miskolci frakciójának hétfői sajtótájékoztatóját Soós Attila tartotta, aki azzal kezdte, hogy a Kriza Ákos és a frakció által elindított telepfelszámolási program első látványos sikerei, – Álmos utca és környéke – valamint a nyomortelepek felszámolásáért indított aláírásgyűjtési akció hatalmas városi visszhangja összezavarta és a lázas-semmittevés állapotába juttatta a miskolci MSZP-t. tovább »

Közlemény – MSZP: A Fidesz szembeköpi a miskolciakat!

Miskolc – Kriza Ákosnak – hiába próbálja ezt híresztelni a Fidesz – nincs nyomortelep-felszámolási programja. Amije van, az egy undorító hecckampány, s még arról is messziről lerí, hogy csupán az októberi választásokig tart. tovább »