Soron kívül keresnek bírósági ülnököket

Miskolc – Szeptember 8-ig várja tanítók, tanárok jelentkezését a megyei önkormányzat.

Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke tájékoztatja megyénk pedagógusait, alap- és középfokú nevelési-oktatási intézményeit, hogy a köztársasági elnök soron kívüli bírósági ülnökválasztást tűzött ki.

Jelentkezzenek!

Ennek keretében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlése szeptemberi ülésén, pedagógus ülnököket választhat a Miskolci Törvényszékre, akik fiatalkorúak büntetőügyeiben járnak el.

Kérik azokat az aktív vagy nyugdíjas pedagógusokat, akik elhivatottságot éreznek és megfelelnek a jogszabályi előfeltételeknek, hogy nyújtsák be jelölésüket, illetve kérjük a tantestületeket, hogy a jelöléseket támogassák.

Szeptember 8-ig

Az ülnöki jelölés, a jelölést elfogadó nyilatkozat és a hatósági erkölcsi bizonyítvány 2015. szeptember 8-ig nyújtható be a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatalhoz.

Az ülnökválasztással kapcsolatos tudnivalók és a szükséges nyomtatványok a www.baz.hu honlapon megtalálhatók, letölthetők.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s