Sorompórúddal sétált az ózdi férfi

Sorompórúddal sétált az ózdi férfi
Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 9-én történt rendőrségi eseményeiből.


A megyében 2015. szeptember 9-én az ózdi járőrök két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság F. István 22 éves helyi lakossal szemben. A járőrök 11 óra 5 perckor Ózd, Kistó úton érték tetten az eljárás alá vont személyt, aki egy a helyi önkormányzat tulajdonát képező telephelyről eltulajdonított fém sorompórúddal gyalogolt, amelyet egy fémhulladék-átvevő telepen kívánt értékesíteni. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az ózdi járőrök további egy személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi és a kazincbarcikai rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s