Sörfesztivál a Népkertben

Hajdú Péter, a fesztivál szervezője
Hajdú Péter, a fesztivál szervezője - © Fotó: ÉM
Miskolc – Pénteken elkezdődött, és vasárnap estig folytatódik a sörfesztivál a miskolci Népkertben. A színpadokon ismert DJ-k, hazai és nemzetközi sztárok szórakoztatják a nagyérdeműt – ezt ígérték és ígérik a Miskolci Sörfesztivál szervezői.

Akik tegnap kilátogattak az öreg gesztenyefák alá, bizonyára nem csalódtak, hiszen a Roy&Ádám Trió, Bereczki Zoltán, Dér Heni, az Irigy Hónaljmirigy, az Ocho Macho, a Kowalsky meg a Vega és a Punnany Massif is odatette magát.

Ma „Szombat esti retro házi­bulival” jön az Animal Cannibals, akik műsorvezetőként is tolják majd a vakkert, de a teljesség igénye nélkül fellép a Saragossa Band, a Happy Gang, Csordás Tibi, Zoltán Erika, Wolf Kati, Tolvai Reni és Sipos F. Tamás.

A vasárnap is erős napnak ígérkezik, amiből egyértelműen a nagyszínpad programja emelkedik ki a Bikinivel, a Vengaboysszal és az R-GO-val. Ugyanakkor lesznek gyerekprogramok és Bestiák-, vagy LL Junior- és Janicsák Veca-koncert is.

– ÉM –


Lehet vigadozni

A sörfesztivál ideje alatt is megközelíthető gyalogosan a Vigadó Népkerti Sörözője. Mindennap 11:00 órától már várják a miskolciakat.


A Vengaboys is jön a Miskolci Sörfesztiválra
Miskolc - Pénteken kezdődik a Miskolci Sörfesztivál. A háromnapos rendezvény hazai és világsztárokkal várja a közönséget. Két színpad lesz: a nagyszínpad és a XIXO színpad. Az előbbin pénteken fellép az Ocho Macho zenekar, valamint Kowalsky Meg a Vega, de a nyitónap nagy durranásának a Punnany Ma...
"Lökd ide a sört!", avagy az első miskolci sörfesztivál 1988-ból
Miskolc - Három napon keresztül ismét a folyékony kenyéré lesz főszerep a Népkertben és most a retro videókon azt is megmutatjuk, milyenek voltak a kezdetek közel 30 éve. Mazsorett felvonulás a főutcán, sörpadok a sportcsarnokban és természetesen rengeteg sör! Az I. miskolci sörfesztivál 1988-ba...