Somogyi Balázs távozott a Jegesmedvék csapatától

Somogyi Balázs máshol folytatja
Somogyi Balázs máshol folytatja - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – A DVTK Jegesmedvék és Somogyi Balázs közös megegyezéssel felbontotta a játékos szerződését, így a csatár máshol folytatja pályafutását.

– Mindenki arra vágyik, hogy egyszer egy jobb bajnokságban szerepelhessen. – mondta Somogyi Balázs – Nekem ebből most egy év sikerült, ami során sok tapasztalatot szereztem. Jó volt újra a DVTK Jegesmedvék játékosaként jégre lépni és újra hallani a miskolci szurkolok hangját. Köszönöm a vezetőségnek, hogy megadták nekem a lehetőséget ahhoz, hogy szintet tudják lépni és hogy kipróbálhassam magam. További sok sikert kívánok a csapatnak!

A 27 éves csatár a Tipsport Liga idei kiírásában 60 mérkőzésen lépett jégre csapatunk színeiben, amiken 11 gólt és 14 gólpasszt jegyzett.

Forrás: dvtk.euDudás Jesse
Budapest/Miskolc - A magyar válogatott Dudás Jesse visszatér a DVTK jegesmedvék jégkorongcsapatához. A szlovák élvonalban szereplő miskolci klub a honlapján jelentette be hétfőn, hogy a 31 éves, kanadai születésű hátvéd kétéves szerződést írt alá. Az oldal felidézte: Dudás 2014-b...