Sokkolóval raboltak Debrecenben

A kirabolt pénzváltó
A kirabolt pénzváltó
Debrecen – Sokkolóval rabolta ki két fiatal március 9-én reggel 8 óra után pár perccel a Piac utca 1-3. szám alatti, Unió Áruház melletti pénzváltót.

Sokkolóval rabolta ki két fiatal március 9-én reggel 8 óra után pár perccel a Piac utca 1-3. szám alatti, Unió Áruház melletti pénzváltót – tájékoztatott Juhászné Kiss Katalin százados, a debreceni rendőrkapitányság szóvivője.

Közlése szerint nyitáskor a két fiatalember a szintén fiatal női alkalmazottat arra kényszerítette a veszélyes eszközzel, hogy adja át nekik a páncélszekrény kulcsát. A fenyegetés hatott, a támadók pedig elmenekültek a valutával. A rendőrség a bejelentést követően forrónyomon elkezdte a szemtanúk és az elkövetők felkutatását, a tanúk kihallgatását.

Pénteken már nem nyitott ki

A péntek reggeli események miatt  a nap folyamán nem nyitott ki a pénzváltó – tájékoztatott egy fiatalember, aki a cég alkalmazásában áll. A férfi a betérni szándékozó emberekkel is közölte (az üzlet előtt), hogy zárva tart a váltó.

Információink szerint a sokkolóval megfenyegetett fiatal hölgy jól van, leszámítva a nagy ijedséget. 

Jelentkezzen, aki tud valamit!

Aki a bűncselekményről, az elkövetőkről bármit tud, hívja a 107-et vagy a 112-őt! Várják továbbá azon valutaváltók alkalmazottainak, tulajdonosainak bejelentését is, akiknél az említett fiatalok pénzváltás céljából jelentkeznek, megjelennek.

Kapcsolódó – rablások idén:

  • Benzinkútrablás a Sámsoni úton – elkapták a tettest
  • Kirabolták ismerősüket – Bocskaikert
  • Golyóval kések botok ellen – rablás Berekböszörményben