PR cikk

2012.05.02. 13:29

Nyereményjáték a Falatozz.hu-n

Szoktál pizzát, gyrost, hamburgert rendelni? Ha igen, használd erre a <a href="http://www.falatozz.hu/">Falatozz.hu</a>-t és visszanyerheted a házhoz szállított étel árát! Ha 2012. május 3-10. között a <a href="http://www.falatozz.hu/">Falatozz.hu</a>-n keresztül rendelsz a helyi éttermektől, azon 5 szerencsés egyike lehetsz, akinek jóváírjuk a rendelését, és legközelebb a visszanyert összeget levásárolhatja nálunk. Minél többször rendelsz, annál nagyobb eséllyel indulsz a nyereményekért! &nbsp;

Szoktál pizzát, gyrost, hamburgert rendelni? Ha igen, használd erre a Falatozz.hu-t és visszanyerheted a házhoz szállított étel árát! Ha 2012. május 3-10. között a Falatozz.hu-n keresztül rendelsz a helyi éttermektől, azon 5 szerencsés egyike lehetsz, akinek jóváírjuk a rendelését, és legközelebb a visszanyert összeget levásárolhatja nálunk.

Minél többször rendelsz, annál nagyobb eséllyel indulsz a nyereményekért!

 

 

A játékszabályzat:

A játék szervezője – továbbiakban Szervező – a Falatozz.hu-t üzemeltető Diston-line Kft. (cím: 3525 Miskolc, Jókai Mór u. 19 Fsz/2, adószám: 22709776-1-05)

A promóció 2012.05.03-tól 2012.05.10-ig tart. Sorsolás: 2012.05.11. A Nyertesek névsorát a Falatozz.hu-n teszik közzé a Szervező, valamint a regisztrált e-mail címükre küldött elektronikus levélben értesíti őket.

A játékban az a természetes vagy jogi személy, természetes személy esetén 14 év feletti Felhasználó vehet részt, aki a promóciós időszakban rendelést ad le a Falatozz.hu-n. A rendelés során hiteles adatokkal regisztrál, vagy szavatol a korábban már regisztrált adatai hitelességéért. A regisztrált Felhasználó a rendelést a Falatozz.hu általános szerződési feltételeinek megfelelően köteles leadni és átvenni, a kiszállító étterem számláját a kézbesítéskor rendezni. A Falatozz.hu-n keresztül leadott online rendelés internetes vásárlásnak minősül.

A promóció Nyertesei – 5 egyedi Felhasználó - a Falatozz.hu azon Felhasználói közül kerülnek ki, akik a promóciós időszakban vásároltak a Falatozz.hu-n keresztül. A Nyerteseket a Falatozz.hu adatbázisából gépi sorsolással, a random.org weboldal használatával jelöli ki a Szervező. A kisorsolt számok a rendelések sorszámát (ID-ját) azonosítják a Falatozz.hu adatbázisában, az így kijelölt rendelést leadott Felhasználó nyer. A számok sorsolásáról képi dokumentáció készül, amit a Szervező archivál. A nyeremény a Nyertes által, a promóciós időszakban leadott rendelések közül a legnagyobb értékű rendelés összege. Ezt az összeget a Falatozz.hu felajánlja a Nyertes Felhasználónak egy újabb rendelés Szervező által történő finanszírozására. A nyeremény készpénzre nem váltható. Amennyiben a Nyertes nyereményének felhasználásakor nagyobb összegben rendel, mint ami a nyereménye értéke volt, a különbözetet a Nyertes fizeti meg. A Falatozz.hu-n szereplő éttermek által meghatározott szállítási feltételek és költségek meghatározása a Falatozz.hu-tól függetlenül történnek meg. Ennek megfelelően a rendelés szállítási költségét a Szervező nem állja. Amennyiben a nyertes olyan helyre rendeli meg a nyereményéből a Szervező által finanszírozott tételt, ahová a rendelést elkészítő étterem nem szállít ki, az étterem kérheti a Nyertest, hogy személyesen, az étterem telephelyén vegye át a rendelést.

A sorsoláson pótnyertest nem sorsol a Szervező. A Nyertes a nyereményét 2012.05.25-ig érvényesítheti. Amennyiben a Nyertes 2012.05.25-ig nem adja le a rendelését, melyben a nyereményét érvényesíti, a nyereményt elveszti és továbbá nem tarthat rá igényt.

A nyeremény összegét a Szervező fizeti meg a rendelést elkészítő partner étteremnek. A nyeremény adóvonzatát a Szervező fizeti meg.

A nyereményjátékban a Szervező, valamint a játék szervezésében részt vevő egyéb 3. személyek dolgozói és mindezen személyek Ptk. 685.§ (b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában