Felfüggesztett börtön

2019.12.30. 07:30

Zaklatta volt élettársát, párját bántalmazta

Súlyos testi sértéssel, magánlaksértéssel és zaklatással vádolja az ügyészség.

Forrás: Shutterstock/Illusztráció

A vád szerint a vádlott hét évig élt élettársi kapcsolatban a sértett nővel, azonban kapcsolatuk 2017 szeptemberében megszakadt, és a nő egy másik férfival létesített új, élettársi kapcsolatot.

A vádlott ezt a helyzetet nem tudta feldolgozni, haragudott volt élettársára és a nő új párjára. Ezért 2017. november végén Miskolcon, egy élelmiszerboltnál, ahol a sértett nő dolgozik, vitát kezdeményezett a nő új élettársával. Ennek során a férfit ököllel, többször fejen ütötte.

Három nap múlva a vádlott elment a sértett nő miskolci lakására, és a reggeli órákban, amikor a nő a kiskorú gyermekével éppen távozni akart a lakásából, a résnyire nyitott ajtót vállával benyomta, majd a lakásba bement. A lakásban a nő új élettársát ismételten bántalmazta oly módon, hogy egy méteres faléccel fejen ütötte. A vádlott 2018 júniusig több alkalommal telefonon zaklatta volt élettársát fenyegetésekkel, ha nem megy vissza hozzá, felgyújtja a házát, illetőleg mindkettőjükkel végez.

A vádlott 2019 februárjában egy késsel a kezében ismét azzal fenyegette meg, hogyha nem megy vissza hozzá, őt is és új élettársát is megöli.

Az ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönt indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában