Sok-sok csemege a Lecsófesztiválon

Akt.:
Sok-sok csemege a Lecsófesztiválon
Sok-sok csemege a Lecsófesztiválon
Miskolc – Az V. Miskolci Lecsó- és Pecsenyefesztiválnak a Majális-park ad otthont augusztus 8-án.

A jól bevált programok mellett az idén amatőr kutyaszépségversenyre is sor kerül. Igazi csemegének szánják a szervezők a Trabant–Wartburg kiállítást. Az örömteli hangulatról ismét utcai zenészek gondoskodnak, akik egész nap járják a helyszínt. A Zöld Kapcsolat Egyesület standján játékos formában ismerkedhetünk meg a környezettudatos életmóddal. Újdonságnak számít a kóstolójegy, amihez az evőeszközöket a rendezők biztosítják.

Szakértő zsűri

A fesztivál egyik különlegessége a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola interaktív érzékenyítő programja, melynek során mindenki kipróbálhatja, hogy milyen érzés vakvezető kutyával közlekedni, emellett megismerkedhet a Braille-írás rejtelmeivel és a látássérült emberek számára kifejlesztett játékokkal. Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő gasztronómiai verseny díjait az Észak-Magyarország, mint fő médiatámogató, a Szuperinfó, a BOKIK és a Miskolci Polgármesteri Hivatal adják. A szakmai zsűrit az Országos Gasztronómiai Szövetség biztosítja.

Értékes nyeremények

A nevező csapatok között értékes nyereményeket is kisorsolnak, többek között 5 darab bográcsot az Észak jóvoltából, de 10 tálca Borsodi is gazdára talál. A Borsodi Sörgyár jóvoltából a szervezők 1 darab napernyőt és egy sörpadgarnitúrát biztosítanak a verseny idejére a nevező csapatok számára. Nevezés a főző- és sütőversenyre: Orosz Éva, o.oroszeva@gmail.com, tel.: 06/20-288-7078. További információ: www.miskolci­lecsofesztival.hu.

ÉM


Információk

Nosztalgiabusz

Az MVK nosztalgia-autóbusza 9 órától 16 óráig a Majális-park buszvégállomás és a rendezvény helyszíne között helyi járatként, ingyenesen közlekedik.

Észak nyereményjáték

Pecsenye- és lecsójegyeket sorsolunk ki a fesztivál főző- és sütőversenyének alkalmából. Keresse a játékszelvényt szombati lapszámainkban!
hirdetés
hirdet�s