Sok hűhó semmiért – a máltai azt monda, meglopta a taxis

Taxisofőrt gyanúsított meg lopással egy máltai fiatalember, aki azt állította, hogy a mobiltelefonját ellopta az a taxis, aki Győrből Pápára szállította. A rendőrök nyomozást indítottak, a végén kiderült, hogy megvan a telefon, csak kiesett az utas zsebéből.

A 21 éves máltai turista a hétvégén Győrben mulatott, vasárnap taxival vitette magát Pápára. A kocsiban elaludt út közben, miután kiszállt, akkor észlelte, hogy eltűnt a 130 ezer forintot érő telefonja. A barátja telefonjáról hívni akarta a sajátját, de nem sikerült, szerinte ki volt kapcsolva már. Lopás miatt feljelentést is tett a rendőrségen.

A pápai rendőrök igyekeztek kiköszörülni az ország idegenforgalmi megítélésén esett csorbát, úgyhogy nagy erőkkel nyomozni kezdtek. Sikeresen azonosították a taxist, a kocsi utasterében ott volt a telefon, ami egyébként valójában be volt kapcsolva. A telefont a nyomozó a bejelentés után néhány órával vissza is adta a gazdájának. A máltai fiatalember a tények előtt meghajolva elismerte, valószínűleg kiesett a zsebéből a telefon – közölte hétfőn a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.
– Független Hírügynökség –