Sok gólhelyzet, két-két gól

Sok gólhelyzet, két-két gól
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 34. fordulójában idegenben szerepelt vasárnap a KBSC.

Zalaegerszegi TE FC – Kazincbarcikai SC 2-2 (1-0)

Zalaegerszeg, 542 néző. V.: Szilasi.

ZTE: Kovács Z. – Króner, Nagy T., Devecseri, Lencsés – Hudák, Patvaros – Horváth K. (Jelena, 81.), Vernes, Bedi – Babati (Kovács Á., 80.). Vezetőedző: Artner Tamás.

Kazincbarcika: Somodi – Palmes, Heil, Belényesi – Tóth Sz., Sigér (Kovács O., 68.), Mikló, Süttő – Kristófi (Boros, 72.), Kanalos, Bene (Gábor, 68.). Megbízott-vezetőedző: Koleszár György.

34. perc: Jobb oldali szöglet után a továbbcsúsztatott labdát a jobb kapufánál Króner bólintotta a kapuba, 1-0.

74. perc: Jobb oldali szögletet követően középen Belényesi érkezett és 4 méterről csúsztatott a kapuba, 1-1.

75. perc: Lencsés rúgta kapura a labdát, a játékszer a védőkről Vernes elé került aki a kapuba lőtt, 2-1.

79. perc: Gábor lövése után a labda a kapufáról kipattant és középen érkező Boros három lépésről a hálóba bólintott, 2-2.

Jók: Vernes, Babati, Lencsés, ill. Somodi, Belényesi, Gábor, Palmes.

Artner Tamás: – A helyzetek alapján meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, annak ellenére, hogy a Kazincbarcika jól játszott. Az pozitív, hogy ellenfelünk egyenlítése után gyorsan megszereztük a vezetést, viszont dühítő, hogy a szokásos figyelmetlenségünk miatt hamar meg is kaptuk a második gólt. A végén mindkét csapatnak meg volt a lehetősége, hogy eldöntse a mérkőzést.

Koleszár György: – A döntetlent „alapból” megérdemeltük, mert sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, de sajnos sokat ki is hagytunk. Az adódó lehetőségek alapján közelebb álltunk a győzelemhez, mint a Zalaegerszeg.

– ÉM –


barcika-mtk-nb2-es-focimeccs12-st
A labdarúgó NB II 2017/18-as évadjának tavaszi sorsolása és órarendje. 22. forduló, február 25. (vasárnap) 14.00: Kazincbarcikai SC – Szolnoki MÁV FC 14.00: Dorogi FC – Budaörsi SC 14.00: Soroksár SC – Budafoki MTE 14.00: Szeged 2011 – Vác FC 14.00: Soproni VSE – Ceglédi VSE 14.00:...